Boligreportage Jore Copenhagen

Jore på Frederiksberg | Boligreportage

boligreportage frederiksberg jore copenhagen 

Jore Copenhagen er taget på besøg hos 24-årige Emilie Berg, der bor på Frederiksberg. Emilie bor i en 89 kvm stor lejlighed fra år 1900 fordelt på 3 værelser, som hun deler med sin roommate.

 

Emilie er vild med at lave om i hendes hjem, når det kommer til indretningen. Der er derfor intet i hjemmet der har "sin faste plads", da hun sørger for at hjemmet ofte bliver fornyet.
 
Hvad kan du bedst lide ved at bo Frederiksberg?
Det jeg bedst kan lide ved Frederiksberg, er at der er gåafstand til næsten alt - især Stefansgadekvarteret på Nørrebro, der er emmer af Caféer og små lokale forretninger.
 
mushroom-bordlampe
 
Hvordan vil du beskrive jeres indretning?
Indretningen hælder mest over i nordisk med en rolig farvepalette. Jeg er vild med at finde gode unikke vintage-fund, der kan give noget unikt til indretningen. Derudover er det meste af møblerne fundet på DBA, hvor de er blev upcycled i form af maling eller lignende. Eksempelvis er skrivebordet lavet ud af en gammel plade og bogkasserne over er også fundet på DBA og så blevet malet, så de passer ind i resten af indretningen.
 
 Kyoto-black-loftlampe bistro keramikkollektion jore
 
I selve indretningen af lejligheden har jeg fokuseret mest på rolige farver - hvorimod at jeg er vild med farver på mit service. Heriblandt Jore’s Bistro keramik-kollektion, der bliver kombineret med mit andet farvet service.  
 
pinot-vinglas-jore
 
Hvad er dit yndlingsspot i lejligheden?
Mit absolut yndlingsspot i lejligheden er 100% ved spisebordet i karnappen i stuen. Det runde spisebord bliver ofte brugt til samling af venner, der kommer forbi og med de store vinduer i karnappen, kan man se ud over vejene og følge med i hvad der sker.
 
 dott stribes blue væglampe mushroom lampe jore copenhagen
 
Jeg prøver så vidt som muligt at skabe en stemning af hygge i lejligheden, selvom jeg til tider gerne vil være mere minimalistisk - kan jeg konkludere at jeg er for glad for at finde nye ting til lejligheden.”
 
Shop alle Jore Copenhagens produkter her!
 
Tilbage til blog