Jore på Vesterbro | Boligreportage

Jore på Vesterbro | Boligreportage

Boligreportage Vesterbro Jore

Kom indenfor i Emmas farveunivers, der byder op til leg og masser af inspiration til de farveglade. Emma bor i en 100 kvm stor lejlighed på Vesterbro sammen med sin mand. 

 

Emma er 26 år og er til daglig studerende og har en stor interesse indenfor boligindretning og glad for det unikke og sjove i hendes indretning. Se hvordan Emma indretter med Jore herunder!

Hvad kan du bedst lide ved Vesterbro?

Det er som et slags lokalsamfund, jeg er for eksempel på fornavn med min kiosk-mand og baristaen, hvor jeg få kaffe fra. Derudover byder området på lækker mad, da der er mange forskellige og gode restauranter.

  

spisestue bolig inspiration
 

Har I lavet noget ved lejligheden siden i flyttede ind?

Jeg flyttede ind for 5 år siden og det vi har gjort ved lejligheden, er at opgradere den, ved at male i mange farver, køkkenlågerne har fået folie osv., hvilket har gjort, at vi har kunne undgå de store renovationer.

 

jore dinner table 

 

Hvad fokuserer du på når du skal indrette?

Jeg prøver at skabe et lille univers i mit hjem. Jeg går ikke så meget op i at det skal være lyst, men derimod at skabe en stemning i min indretning. Når jeg skal indrette, prøver jeg at skabe en kulisse i hjemmet og det må gerne være for meget, med mange farver og former. Jeg går til en hver tid op i udseendet frem for praktik, når jeg indretter.

 

 
bolig inspiration keramik  jore copenhagen pillow 

Er der nogle tendenser du tager ind i indretningen og er der nogle du går udenom?

At 80’er stilen er kommet tilbage, er et kæmpe plus samt kraftige farver. Derudover er det fedt at genbrug er blevet noget vi bruger mere og mere, da jeg er vild med at finde fine og unikke vintagefund. Det jeg ikke inddrager, er klart minimalisme, den skandinaviske stil og naturmaterialer, da jeg er mere til stærke farver og at man gerne må tænke at det er alt for meget, når man kommer ind i mit hjem.

 

 

Hvor finder du din inspiration til din boligindretning?

Der hvor jeg finder det meste af min inspiration fra, er fra film. Det er der jeg får inspiration fra, til at skabe en kulisse i mit hjem. Derudover bliver jeg også meget inspireret af rejser, hoteller, bygninger osv. Jeg har også en stor svaghed for alt med skaldyr på, hvorfor mange at mine ting som mit service er med skaldyrs motiver på.

 

boliginspiration jore copenhagen jore copenhagen køkken inspiration

 

Hvilke farver bruger du mest i din indretning?

Blå, grøn og rød er de farver, der dominerer mest i hjemmet. Farverne må gerne være stærke, frem for støvet og sarte toner. De fleste af de farver man ser i mit hjem, er inspireret fra bygningen vi bor i. Ude i gangen er der blå og rød og den grønne er taget fra en af bagdørene i bygningen.

 
kyoto matcha lamp jore jore copenhagen pillows
 

Hvad er dit favorit-spot i lejligheden?

Det er klart i køkkenet/spisestuen. Jeg har ofte lyst til at lave om i alle de andre rum vi har, da jeg ikke altid er helt tilfreds, men i spisestuen har jeg det helt perfekt med alle tingene, der er her. Mange af tingene i spisestuen har en større betydning for mig, nogle ting er et arvestykke, andre er der en historie bag, hvilket gør at jeg elsker at være her.

flower saucer jore 

Shop alle Jore Copenhagens produkter her!

 

Tilbage til blog