Refund policy

Retur

Vi accepterer med glæde returneringer, men senest 14 dage fra datoen for modtagelsen. Kontakt jr@jorecopenhagen.dk, inden du sender dine produkter tilbage. I meddelelsen skal du tydeligt angive os, at du ønsker at udøve din ret til at vende tilbage.

Varer skal returneres til følgende adresse: Jore ApS, Adelgade 106, st. th., 1304 København K. 

Bemærk, at pakken skal sendes med distribution direkte til ovenstående adresse. Send altid dit paknings retur som “track and trace” levering. Tracking vil derefter være mulig og fraskriver sig enhver tvivl om, at pakken er blevet modtaget af Jore ApS.

For at være berettiget til retur skal produktet fremstå som helt nyt uden tegn på brug. Jore ApS forbeholder sig retten til at vurdere, om produktet er blevet anvendt ukorrekt. Hvis produktet er vurderet til en lavere salgsværdi end hvad kunden købte produktet til, gælder ikke kundens ret til afkast.

Så snart vi har modtaget de returnerede varer og accepteret returneringen, overfører vi beløbet til din konto inden for 5-7 hverdage.

Alle produkter, der er købt på salg, kan ikke udveksles eller returneres - disse salg er endelige.

Bemærk, at returnering sker for din egen regning.

Claims

Som kunde har du ret til at returnere genstande med en fremstillingsfejl. Varer accepteres, hvis varerne sælges og leveres med mangler, der vises. Defekte genstande skal skyldes materiale- eller fremstillingsfejl. Hvis du oplever mangler, bedes du kontakte os for yderligere hjælp på jr@jorecopenhagen.dk

Sådan indsendes en klage:

Opfyldte vi ikke dine forventninger? I så fald skal du først kontakte Jore ApS, og vi vil gøre alt for at løse dit problem: jr@jorecopenhagen.dk

En to-årig klagerettighed tildeles i henhold til lov om salg af varer. Vores ret til klage gælder for mangler i materiale og / eller fremstilling.

Klagen gælder ikke for fejl eller skader forårsaget af forkert betjening af produktet / tjenesten.

Jore ApS dækker returomkostninger i rimeligt omfang.