JORE STUDIO

 
Velkommen til Jore Studio  
 
Langt om længe kan vi endelig byde velkommen til vores nye hjem, vi har glædet os meget til at åbne dørene op og vise jer vores univers af farver og mønstre i vores nye Studio. 

 

Jore Studio bliver et multifunktionelt miljø, som skal bruges som showroom, systue, kontor og et sted at udfolde nye idéer. Derudover vil vi have et udvalg af produkter på hylderne, så det er muligt som privat person at købe sine vare med det samme. Alle er altid velkomne og vi byder gerne på en kop kaffe, en hyggelig snak om vores designs eller giver tips og tricks til indretningen.

 

 Lad dig inspirerer af vores univers, passion og produkter.

Jore Studio er beliggende i de brostensbelagte gader i midten af København med vinbarer, nye restauranter og gallerier lige som hjørnet. 
Vi kommer ikke til at have faste åbningstider, men det er altid muligt at komme forbi, efter forudgående aftale - ellers er du selvfølgelig velkommen til at kigge forbi, hvis du er i området.

 

Ydermere, vil det blive muligt, at låne vores Studio til pop-up butik i weekender eller hvis du mangler en farverig og hjemlig lokation til fotoshoot.

 

Kontakt for mere info og pris:
Tlf. 50600990
Mail jr@jorecopenhagen.dk
 
Vi glæder os utrolig meget til at byde jer velkomne i vores Studio, og så snart det er tilladt og forsvarligt, vil vi holde forskellig arrangementer og hyggelige fredagsbarer!

 

Jore Studio har beliggenhed på Adelgade 106, 1304 København K. 
 
xx
Jore Copenhagen

 

Jore_studio

 

Jore_studio1

 

JORE_studio

 

Jore_kitchen