JOB

Er du vores nye praktikant?

Jore Copenhagen tilbyder en kreativ og lærerig praktikplads til dig, der læser marketing, branding og/eller kommunikation.
Drømmer du om at være en del af et nyetableret interiør brand, som skal til at udvide internationalt? Hos Jore Copenhagen vil der være rig mulighed for at lære en masse og være en del af processen i en lille designvirksomhed. Inputs og ideer vil blive taget imod med smil og kyshånd.
Jore Copenhagen leder efter en praktikant, der er initiativrig, nysgerrig og klar på at tage fat og hjælpe med forskellige opgaver. Det er et plus, hvis du er kreativ og har en naturlig interesse for boligindretning og interiør. Gode og stærke formuleringsevner på dansk og engelsk er påkrævet. 
Jore Copenhagen kan tilbyde et praktikforløb med mulighed for masser af udvikling, hands-on og læring. Perioden strækker sig fra 3-6 måneder.
Dine arbejdsopgaver:
Visuelt og skriftligt indhold til Jore Copenhagens forskellige digitale platforme, der fænger og engagerer både i forhold til tekstforfatning og billedligt gennem foto- og videoproduktioner
Udvikling af grafisk materiale i adobe pakken
Håndtering af image bank
Koordinering og planlægning af messer og events
Asstistance på fotoskydninger
Diverse ad hoc opgaver
Jore Copenhagen tilbyder en spændende og varieret hverdag i et sjovt og kreativt miljø, hvor du får rig mulighed for at arbejde selvstændigt og tage ejerskab på en masse opgaver. Praktikstillingen henvender sig til dig, der har energi og mod på at være en integreret og vigtig del af Jore Copenhagen. Kontor og showroom er beliggende i indre København.
Kontakt Josephine Reich på tlf. 27592621 eller på e-mail jr@jorecopenhagen.dk.
Glæder mig utrolig meget til at høre fra dig :)